Vozatajský seminář s Ladislavem Jirgalou 1.4.2023

10.12.2022 22:30

Asociace chovatelů miniaturních koní
pořádá

 v sobotu 1.4.2023

od 9:00 hod
Vozatajský seminář s Ladislavem Jirgalou

Akce bude pořádána v areálu Opřetický dvůr
Opřetice 1, 257 51 Bystřice u Benešova

 
 
 
 
Ladislav Jirgala se celý život věnuje koním. Je několikanásobný účastník mistrovství světa, několika násobný účastník a především vítěz mistrovství ČR v jedno, dvoj i čtyřspřeží!
Vítěz Světového poháru dvojspřeží 2002
Velké úspěchy má také se svými svěřenci, které trénuje. Snad největším trenérským úspěchem - kdy syn Marek vyhrál za jeho pomoci Alpsko Dunajský pohár ve francouzském Saumuru, tzv. neoficiální mistrovství Evropy.
Nyní je "dědovo" velkou nástupkyní a chloubou vnučka Adélka, které pomáhal trénovat nejen klisničky minihorse a shetland pony ale nyní i velmi úspěšně valacha welsh pony.
 
Je nám velkou ctí, že se nám takováto významná osobnost vozatajského sportu povede náš seminář.. Čtyři ročníky semináře měly velký ohlas a z toho důvodu jsme znovu požádali právě pana Jirgalu aby seminář vedl.
několik foto z předcházejících seminářů z individuálního tréningu s panem Jirgalou.
 
Uzávěrka přihlášek je : 22.3.2023

Již je možné přihlásit se jen bez koně. Kapacita s koňmi je již naplněná!
Seminář bude mít  krátkou teoretickou část, a pak se bude pan Jirgala věnovat na hale maximálně 2-3 koním, podle potřeby.

Čas pro tréning na hale bude každému účastníku oznámem po uzávěrce, pokud by byl velký zájem, otevřeme termín i na neděli, ale předpoklad je pouze sobota. Každý kůň minimálně jedna výcviková hodina, pokud bude časový  prostor, může mít každý kůň ještě další výcvikovou půlhpdinu.
 
 
Cena za seminář je  shodná pro členy ACMK a NPS
účastník bez koně člen ACHMK nebo NPS - cena  400 Kč
nečlen cena  600kč

účastník s koněm člen ACHMK a nebo NPS cena 1000Kč za jednoho koně !
nečlen cena 1500 kč za jednoho koně

Bankovní info

číslo účtu: 107-7408240237

kód banky : 0100

var.symbol: 01042023

 
Boxy- velmi omezená kapacita, před přihlášením se prosím zeptejte jestli je nějaký volný, platba předem 650 Kč, ale za box opravdu plaťte spolku až budete mít ode mne potvrzeno že je box volný.
 
 

Platby zasílejte nejpozději do data uzávěrky , bez přijaté platby Vaše přihláška nemůže být přijata.
Kapacita semináře pro účastníky s koněm je omezena, proto prosím neotálejte s přihlášením.

Účastíci bez koně kapacita není omezena.

Seminář není určen jen pro miniaturní koně nebo pony, účastnit se mohou majitelé jakých koliv koní, kteří mají zájem se vždělávat a učit.

 

Veterinární podmínky- platné pro rok 2023 - negativní vyšetření na infekční anemii koní a platné očkování.
 

 


Pořadatel si vyhrazuje odmítnout přihlášku a to jak bez udání důvodu, tak především při naplnění kapacity semináře. V takovém případě bude platba za seminář neprodleně vrácena.



Boxy objednávejte telefonicky u Jarmila Podzemská- 603174956, omezený počet volných boxů.
 Ustájení koní je možné v nedalekém Pecínově, nebo ještě v bližší Jankovské Lhotě. Ubytování také Farma Zahradnice, nedaleko Olbramovic.

 

 

Platbu za seminář  posílejte 

na

   číslo účtu: 107-7408240237

kód banky : 0100

var.symbol: 01042023


Generální sponzor semináře Jezdecké a chovatelské potřeby Cavalletto,  Majitelka Eva Véghová, vylosuje ze všech účastníků ( v losovacím osudí jméno každého účastníka tolikrát, kolik bude mít přihlášeno koní. Účastníci bez koně každý přihlášený v osudí 1x svoje jméno) celkem 3 výherce, kteří každý obrží poukaz v hodnotě 1000 kč na nákup v jezdeckých potřebách Cavalletto.

Sponzor semináře firma TvujNapad věnuje 3x poukaz sleva 20% na nákup na jejich e-shopu. Rovněž budeme losovat.



 

Vozatajský seminář 1.4.2023

Souhlasím s uvedením údajů, pro potřeby spolku, rovněž použití fotografií, pro prezentaci spolku, pořízených na této akci. Seznámil jsem se s propozicemi a budu se jimi řídit.

Zvolte soubor